Om Fonsdal.dk

Hjertelig velkommen på Fonsdal.dk. Mit navn er Carsten Fonsdal Mikkelsen, og jeg er ansat som missionær og mediemedarbejder i Kirkjuliga Heimamissiónin på Færøerne. Her skriver jeg blandt andet artikler til hjemmesiden, www.trubodin.fo. Disse artikler bliver efterfølgende oversat til færøsk, men på denne side kan du finde nogle af de oprindelige danske tekster, som jeg vurderer også kan have interesse udenfor Færøerne.

Jeg har gennem årene beskæftiget mig med forskellige ting, og har på den måde fået indblik i forskellige sider af livet. Jeg har været missionær i Danmark, hvor jeg en tid også var brandmand. Siden fulgte et par år som lærervikar på et par friskoler, inden jeg tog uddannelse som sygeplejerske. Efter 10 år som hjemmesygeplejerske er jeg igen missionær, men denne gang altså på Færøerne.
Jeg er gift med Elsa, og vi har fire børn, som vist ikke rigtigt kan kaldes børn længere.

Kontakt:
Carsten Fonsdal Mikkelsen
Bryggjan 2
480 Skála
Faroe Islands

Tlf: +298 535332
E-post: carsten(at)mission.fo